Omejitev odgovornosti (Disclaimer)

Excite gel za podaljševanje penisa je gel, ki s pomočjo mešanice naravnih sestavin vpliva na bolj izrazite erekcije pri osebah moškega spola. Ob koriščenju gela po navodilih, ki se nahajajo na spletni strani in v škatlici izdelka, povprečen uporabnik izkusi daljše in trše erekcije. Rezultati predstavljeni na strani niso garancija za uspeh. Kljub temu, da je večina uporabnikov zadovoljna z rezultati in se k nakupu vračajo, obstajajo tudi kupci, ki ne dosežejo željenega rezultata. Velik odstotek uporabnikov poroča o IZJEMNIH rezultatih. Kljub temu pa garancija NE OBSTAJA. Izjave zadovoljnih uporabnikov temeljijo na mnenjih, ki jih stranke posredujejo na e-mail slovenija@dtmnatura.com ali po pošti na naslov podjetja. Originali se hranijo na sedežu podjetja.

*Pojasnitev: Navedeni rezultati in dejstva predstavljajo rezultate naših uporabnikov, katere so nam poslali sami, določena dejstva pa temeljijo na znanstvenih raziskavah in sicer:

http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0133079
https://morningsteel.com/cayenne-pepper-and-erectile-dysfunction/

Sestavine gela Excite:

Aqua (Water), Hydrolyzed Collagen, Caprylic - Capric Triglyceride, Glycerin, Sorbitol, PVP, Alcohol denat., Capsicum Frutescens (extract), Tocopheryl Acetate, Squalane, Cayene, Paraffin, Glycereth-26, Menthol, Glyceryl Polyacrylate, Sodium Saccharin, Aroma, Phenoxyethanol, Methyl-Ethyl-Propyl-Butylparaben, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzyl alcohol, 2-Bromo-2-nitropropane-1, 3-diol, Triethanolamine, B.H.T.,Tetrasodium EDTA, Carbomer.